New reply window opening when I press submit

Do you need help on the board or on the site? All questions, suggestions, etc. should go here. We also have a lot of Frequently Asked Questions, so be sure to check those out using the link below before you ask :)

Moderators: ISLANDGIRL5, Forum Moderators

User avatar
nibbles2
Obsessed Roswellian
Posts: 754
Joined: Tue Aug 16, 2005 1:01 pm
Contact:

New reply window opening when I press submit

Postby nibbles2 » Mon Feb 01, 2010 3:31 pm

Just wondering if this is happening to anybody else?

When leaving a reply on a thread, I press submit. Instead of posting like it should, it reopens on an empty reply window. When I press back on the browser it goes back to the reply I'd written previously. I then submit it as normal without any problems.

User avatar
Angel
Administrator
Posts: 255
Joined: Tue Oct 09, 2001 4:58 pm
Location: Kansas City

Re: New reply window opening when I press submit

Postby Angel » Mon Feb 01, 2010 6:08 pm

I haven't heard of this happening before. This may just be a glitch...does it happen every time? Have you started using a new browser? Have you tried logging out, then back in after closing your browser? You may want to even restart your computer, then do a fresh login.

User avatar
nibbles2
Obsessed Roswellian
Posts: 754
Joined: Tue Aug 16, 2005 1:01 pm
Contact:

Re: New reply window opening when I press submit

Postby nibbles2 » Wed Feb 03, 2010 5:00 pm

Angel wrote:I haven't heard of this happening before. This may just be a glitch...does it happen every time?

No, it's just happend a few times over the past week.

Have you started using a new browser?

I upgraded firefox recently.

Have you tried logging out, then back in after closing your browser?

Haven't tried anything.

It's not a big thing, I thought I was losing it and pressing the wrong button or something the first few times. :lol:

User avatar
Angel
Administrator
Posts: 255
Joined: Tue Oct 09, 2001 4:58 pm
Location: Kansas City

Re: New reply window opening when I press submit

Postby Angel » Sun Feb 07, 2010 10:13 am

Try the things I suggested, then let me know if it happens again.


Return to “Help!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests